Vad vi gör?

Relation

Vi hjälper er stärka relationen till kunderna och stärka ert varumärke.

Konsumentbeteende

Konsumentbeteendet har ändrats, idag är det viktigare än någonsin att nå ut till konsumenten i rätt tid när ett köpbeslut ska fattas, vi hjälper er få kunden att välja er!

Ökad försäljning

Vi hjälper er öka försäljningen och stärka varumärket med hjälp av smart marknadsföring och se till att ni syns framför rätt målgrupp, vid rätt tidpunkt, till rätt kostnad!

Partner webb

Vi hjälper er synas framför rätt målgrupp i rätt tid, genom en partner sida på en eller flera av våra rabattsidor får ni dels ökad synlighet och dels ökad försäljning där ni når ut med ert erbjudande till konsumenter när de står inför ett köpbeslut. Självklart får ni del av statistik kring er sida.

Webinar

Syns framför er målgrupp och dela med er av er expertkunskap inom ert område. Ni skapar varumärkeskännedom och får av oss hjälp att synas framför rätt målgrupp som ni själva kommer få möjlighet att bygga relationer med.

Nyhetsbrev

För varje rabattsida vi äger skapar vi unika nyhetsbrev för vår nischade målgrupp, temat är kunskap och inspiration därför får vi högre öppningsfrekvens än rena reklamutskick. Vi hjälper er få en plats i våra utskick och såväl öka er försäljning som stärka ert varumärke hos relevant målgrupp.

Social Media

Vi erbjuder allt ifrån annonsering till native hjälp i sociala medier. Vi har stor kunskap inom såväl produktion som analys och optimering för att försäkra oss om att er annonsbudget används på bästa sätt!

Konsumentbeteende

Vi hjälper er förstå hur er målgrupp beter sig såväl online som offline, hur ni på bästa sätt kan nå ut till målgruppen och konvertera en besökare till kund. Hos oss får ni både kunskap och insikter som hjälper ert företag utvecklas och spara pengar!

Och mycket mer!

Vi har många tjänster vi erbjuder, och ännu fler lösningar vi kan skapa och skräddarsy för just er, vi vet att alla företag är olika och det är därför vi skräddarsyr upplägg för att ge er högsta möjliga resultat i er kampanj!

Nyfiken på attt höra vad vi kan göra för er?

Kontakta oss!

Vi bollar gärna idéer med er, berättar mer om vårt koncept och hur vi kan hjälpa just er på bästa sätt!